mei 2022

Omdat Olga t/m juni bij Marion komt, zie ik Marion 90 miunten per week. Vaak is dat één moment. Deze periode tref ik haar vaak down aan en Marion geeft zelf ook aan dat zij in een depressie zit. Ze komt niet tot actie en alhoewel zij aangeeft dat ze graag bepaalde mensen wil zien, durft zij ze niet op te zoeken/bellen. Ook wil ze heel graag contact met Marc, degene die haar ook op deze woning heeft gewezen met het argument dat ze dan ook dichter bij woont. Marc heeft telkens geen tijd voor haar en daar baalt ze enorm van. Langzaamaan probeer ik meer met haar naar buiten te gaan. Ook pakken we meteen aan wat zij benoemt. Zo wil ze graag haar bed verschonen en wassen, maar kan er geen tijd voor vinden. Nu hebben we alles eraf gehaald en meteen in de was gedaan en aan het einde van debegeleiding hing het buiten in de zon.

De relatie met Lennart loopt redelijk goed, daarbij is Marion wel onzeker of het toekomstbestendig is. zij gaat snel met haar gedachten en doen en laten en Lennart wil rust.

Lennart heeft ook moeite met de chaos bij Marion, maar ook de spullen die Marion in zijn woning heeft gezet. Hij wil niet zoveel spullen en heeft dat kenbaar gemaakt bij Marion. Marion is hierover behoorlijk ontdaan. Ook zij geeft aan dat zij niet zoveel spullen wil. Het wegdoen blijft een hoge drempel.

Laat een reactie achter