Week 48

Vandaag hadden we een evaluatie met het Voormekaar team erbij. Marion wilde daarom graag dat ik al eerder zou komen. Om half drie ontving ik het eerste appje van Marion dat het niet ging lukken om op tijd te komen en of ik haar wilde ophalen van de trein. Als ik haar zou ophalen, dan konden we nog op tijd starten, want Marion was het hele weekend weg geweest. Even later een berichtje dat ze dat niet ging redden en dus heb ik dit ook aan Ida doorgegeven. Uiteindelijk werd het zo laat dat het gesprek geannuleerd moest worden.  Ik heb Marion nog van de trein opgehaald en we hadden nog een uurtje om dingen in haar woning te organiseren.

Ze had zelf ook taken opgepakt en we hadden een planning gemaakt. VAndaag zou ze de bank leeg hebben, zodat ze er ook op kon zitten. DAt was niet gelukt. Ze heeft via MP een nieuw bed geregeld en een buurman gevraagd om mee te gaan ophalen. Vrijdag wordt dit opgehaald en toen heb ik maar voorgesteld om haar slaapkamer uit te ruimen, zodat het verplaatsen gemakkelijker zou gaan.

We hebben enkele papieren uitgezocht en het wegdoen gaat al iets vlotter.  Vanavond gaat ze bij iemand langs waar ze waarschijnlijk spullen in de opslag kan doen.

Laat een reactie achter