Week 50

Marion moest ivm covid extra rust houden en thuis blijven in het weekend.  Ze heeft veel online gewinkeld en haar huis staat momenteel nog voller.  Bij binnenkomst merkte ik al dat zelfs haar halletje volgepakt staat met dozen die ze de afgelopen week heeft besteld.

Ze wilde eerst de afspraak weer verzetten, omdat ze ook nog naar de huisarts moest om haar hechtingen eruit te laten halen, die afspraak was ze vergeten. Ik deze tijd voor haar vastgezet in de agenda en heb aangeboden om met haar mee te rijden naar de huisarts. Ze wilde een airfryer weer retour aan de Aldi doen, maar het bonnetje was op dat moment zoek, maar de airfryer moest die dag van haar ook terug. Op de grond lagen talloze papieren en ook bonnetjes waarvan ze zei dat die ook erg belangrijk zijn.

Haar woning is op deze manier geen thuis voor haar en ik heb haar dat teruggeven. Het aanrecht staat helemaal vol met vieze vaat en die heb ik voor haar weggewerkt. Ook heb ik aangegeven dat ik op geen enkele manier vooruitgang zie. Marion wijt dit aan haar Covid en ziek zijn, maar ik benoem dat dat voor die tijd ook het geval was. Haar woning is op deze wijze niet bewoonbaar en het is gevaarlijk mocht er brand uitbreken. Marion is als ik dit met haar bespreek niet voor rede vatbaar. Ze is boos en zegt dat ze er echt aan werkt en dat ze gaat kijken naar opslagruimte. Ik benoem  dat ze zelf de afwas dagelijks moet doen, dan wordt het niet zoveel en houdt ze ruimte in haar woning én in haar hoofd.

Ook in de schuur begint ze al haar spullen te leggen, dit is zonder toestemming, in de schuur wordt alleen haar fiets geplaatst. De schuur wordt in de kerstvakantie opgeruimd en alle spullen die er dan nog staan, gaan naar de kringloop. Ze probeert van alles op Marktplaats te verkopen, maar er wordt meer gekocht door haar verkocht.

Laat een reactie achter