Week 6

Maandag 7/2 contact met Ida over de urenverdeling van Marion en de komst van de opruimcoach.

De opruimcoach zal  2½ uur per week met Marion aan de slag gegaan. Ida wil graag weten hoe en of ik de 1½  uur nog met Marion nodig heb.  Met Ida afgesproken dat ik de doelen voor die tijd met Marion ga bespreken.

Marion is erg van slag dat zij 2 ½ uur van mij kwijt is aan de opruimcoach. Ze geeft aan dat dat een behoorlijke verandering voor haar is. Ze is over haar toeren omdat ze zoveel aan haar hoofd heeft. Ook het organiseren van haar reis kost haar veel energie. Ze heeft last van allerlei prikkels, komt er niet aan toe dat ze haar mail doorneemt en heeft een blokkade bij vakantieveilingen gekregen en een bericht van een incassobureau van Vakantieveilingen. Ze weet niet wat daar aan de hand is. Ik heb voorgesteld om daar samen naar te kijken en samen zoeken naar een oplossing. Ze wil deze week eerst zelf gaan kijken of ze het kan oplossen.

Marion is helemaal in tranen omdat ze het haar momenteel teveel is. Daarnaast moeten nu alle spullen overhoop gehaald worden, omdat Marion ook haar vakantiespullen zoekt om mee te nemen.

De vakantie heeft ze nog niet geboekt, omdat de tickets nu telkens te duur zijn.

 

Laat een reactie achter