Week 8 en 9

M. is vertrokken naar Tenerife en La Gomera. De eerste week heeft ze doorgebracht op Tenerife en hebben we telefonisch contact gehad. Ze zat er op dat moment helemaal door, was verbrand door de zon en vertelt dat ze teveel via Vakantieveilingen heeft gekocht. Spullen en vouchers die geldig waren tot begin maart. Ze kan ze niet verkopen en heeft zich daarmee flink in de schulden gewerkt. Vanaf het eiland is het verkopen van zulke vouchers etc. ingewikkeld en zij weet niet wie ze er voor kan vragen.

Sowieso valt de reis erg tegen. Te warm niet overal welkom en slapen op een matje op het afsfalt. Ik adviseer om dan naar La Gomera te vertrekken waar ze verwacht het beter te zullen treffen. M. vertelt dat ze teveel boodschappen heeft gedaan en haar schouders zijn verbrand, dus ze kan geen zware tassen etc. tillen.  Ze willen wel zo snel mogelijk vertrekken.

 

Een paar dagen later krijg ik een berichtje dat ze heeft gelezen dat ze een cursus kan volgen, die vergoed wordt uit: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/leven-lang-ontwikkelen-financiele-regelingen/stap-budget.  Ze wil snel handelen omdat ze het idee heeft dat dat voor 1 maart as. moet doen. Bij het nalezen blijkt dat dat na 1 maart 2022 is. M. wil graag de volgende cursussen volgen:Cursus opties: tantra training of opstellingenwerk
Mijn trainingsvraag: hoe kan ik leren de prikkels minder te laten binnenkomen.

Ik vraag me af of deze cursussen hier ook onder vallen, maar later geeft M. al aan dat ze dat dan waarschijnlijk in september wil starten.

Laat een reactie achter